Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2007

Τεχνολογία και εξέλιξη

Δεν ήταν προβλέψιμη η εξέλιξη μου η τεχνολογική. Στο Μαθηματικό στη Πάτρα την δεκαετία του 80 δεν φτάνανε τα κομπιούτερ παρά για μια επίσκεψη το μήνα στο εργαστήριο. Στο τέλος της δεκατίας βρέθηκα στο Νότο των ΗΠΑ και την πρώτη μου εργασία στο μεταπτυχιακό μου δεν ήξερα να την γράψω σε προσωπικό υπολογιστή. Την παρέδωσα χειρόγραφη!
Τώρα είμαι ένας άρχοταγος χρήστης και κάθε μέρα μένω άναυδη με τις δυνατότητες. Θα μοιραστώ μαζί σας 2-3 σήμερα

- Google η απίθανη εταιρεία που στο χρηματηστήριο έχει κάψει πάμπολους που την "πουλάνε" (sell short, i.e. sell a stock without owning it) γιατί δεν μπορόυν να πιστέψουν ότι θα ανέβει και άλλο. Γίνετε αμέσως μέλος του Picasa, photo program της Google , γιατί μόνο του ψάχνει το κομπιούτερ σας και βρίσκει όλες τις φωτογραφίες που έχετε και τις "ανεβάζει" στο διαδίκτυο και με ένα πολύ απλό και τέλειο τρόπο μπορεί ο χρήστης να τις οργανώσει. Οπότε είναι ο καλύτερος τρόπος φύλαξης φωτογραφιών (όχι σε CD κτλ) και όσες θέλετε τις βάζετε σε αλμπουμ και τις μοιράζεστε με τους φίλους σας. Δοκιμάστε το για να πιστείτε.

Δέστε το πρώτο δικό μας άλμπουμ.
http://picasaweb.google.com/efi.pilarinu/MontrealJanuary2007

- Αν συμφωνείτε ότι οι Γ&Θ τάφοι μας (Γέννηση & Θάνατος) αδικούν την μνήμη μας παρέχοντας για μοναδική πληροφορία τις ημερομηνίες Γ&Θ, τότε υπάρχουν βίντεο που δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια και δείχνουν στιγμιότυπα από τη ζωή του θανώντος (φυσικά η οικογένεια τα παρέχει) και για αυτούς πυο επιθυμούν την μεταθάντο ζωή με κάποια μορφή μπορούν να πληρώσουν 35,οοο δολλάρια για να μεταλαχτούν σε δένδρο. Δέστε
http://www.we-make-money-not-art.com/archives/003788.php

- Μετά από την μεταφυσική αυτή ενημέρωση, θα πρέπει να ξέρετε ότι για τις επίγειες τηλεπικοινωνίες σας, μια είναι η εταιρεία, Skype! Από την ιστοσελίδα της κατεβάζετε το λογισμικό και με μια γρήγορη σύνδεση μιλάτε τσάμπα και τέλεια με όλο τον κόσμο. Το όνομα μου είναι efipil αν θέλετε να με καλέσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: