Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2007

Οι στάχτες σας, και η επίπλωση σας

Στην igoogle σελίδα μου έχω μεταξύ άλλων καταχωρήσει και μια ιστοσελίδα με "ενδιαφέροντα θέματα"(Interesting things of the Day) http://itotd.com/ και καμιά φορά τους ρίχνω μια ματιά.
Σήμερα λοιπόν, πήρε το μάτι ένα άρθρο "Planning your own funeral" = "Προγραματίζοντας την κηδεία σας". Γεια όσους διαβάζουν αγγλικά, http://itotd.com/articles/649/planning-your-own-funeral/

Οι στάχτες σας στη θάλασσα. Neptune Society ειδικεύεται σε αυτό.

Οι στάχτες σας για την αναστήλωση της Ατλαντίδας. Οι στάχτες σας μπορούν να φυλαχτούν σε κομμάτια από μπετόν που θα χρησιμοιηθουν για το χτίσιμο ενός μνημέιου μέσα στον ωκεανό κοντά στο Μιάμι που θα είναι το Atlantis Memorial Reef .

Οι στάχτες σας στο διάστημα. Η εταιρία Memorial Spaceflights στέλνει τις στάχτες στο διάστημα. Οι τιμές αρχίζουν από $500 για μιά κοντινή βόλτα, $1300 για μπείτε σε τροχιά, και $12,500 για να πάνε στο φεγγάρι.

Οι στάχτες σας σε διαμάντι. Η εταιρία LifeGem συμπιέζει τις στάχτες σας και φτιάχνει ένα διαμάντι! Τιμές από $3,300 - $25,000.

Επιπλώσεις για την μετέπειτα ζωή! Αν δεν σας ταιριάζει η ιδέα του να γίνεται στάχτη, τότε διαλέξτε τα έπιπλα σας από την εταιρέια CasketFurniture.com, που φτιάχνει από καναπέδες, τραπεζάκια σαλονιού, κρεβάτια, και άλλα που μπορούν να γίνουν φέρετρα όταν έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: